Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen kan schrijven

Schrijven betekent: denken aan de lezer.

 

De lezer is tenslotte degene die overtuigd moet worden, of geïnformeerd, of geamuseerd. Een tekst van SopluTekst is soepel geschreven, gericht op de lezer en overtuigend, informatief, amusant of wat je het maar wilt laten zijn.

 

 

 

Schrijven betekent: denken aan de schrijver.

 

SopluTekst blijft met haar teksten trouw aan de opdrachtgever. Door te luisteren, te vragen en te onderzoeken zoekt SopluTekst eerst uit wát er precies in de tekst moet komen te staan en welk effect het zou moeten hebben. Als geen ander is SopluTekst in staat kraakhelder te verwoorden wat de opdrachtgever wil zeggen.

 

 

 

Schrijven betekent: denken aan de tekst.

 

Natuurlijk schrijft SopluTekst in vlekkeloos Nederlands. Bovendien maakt het niet uit over welk onderwerp de tekst moet gaan. SopluTekst is een ‘alleseter’, een generalist die over alles kan schrijven. Zo schreef zij al artikelen voor computermagazines, jaarverslagen voor een groot laboratoriumbedrijf en interviews van en voor politici. Vegetariërs, diabetici, onderwijzers, dierenprofessionals en zorgverleners behoren al tot haar klantenkring. SopluTekst is leergierig, dus een nieuw onderwerp is altijd interessant!