Geen tekstopdracht is hetzelfde.

Ik wil een tekst over...

 

SopluTekst kan ook zelf op zoek gaan naar de inhoud van uw tekst. Als u een tekst wilt over een specifiek onderwerp of een bepaald persoon, kan zij voor u informatie verzamelen door te vragen, te proberen (software bijvoorbeeld), te vergelijken, enzovoorts. Aan de hand van uw wensen zet zij die informatie om in een heldere en doeltreffende tekst.

Ik heb al een tekst...

 

SopluTekst redigeert en / of herschrijft graag wat u al zelf beschikbaar heeft. Het is bijvoorbeeld best een klus om de teksten op een website onder handen te nemen. SopluTekst neemt met plezier die klus aan. Heeft u al een tekst voor folder, persbericht of jaarverslag klaar liggen, maar wilt u er zeker van zijn dat de spelling, de stijl en de woordkeus klopt? SopluTekst maakt er een professionele tekst van.

 

 

 

Ik heb een idee in mijn hoofd...

 

SopluTekst helpt u dat idee verder uit te werken en dat om te zetten in woorden. Met een goed gesprek of een aantal gesprekken krijgt zij duidelijk wat u wilt zeggen en met welk doel. Het bijzondere talent van SopluTekst is dat zij uw idee op zo n manier kan verwoorden dat u zichzelf in de tekst blijft herkennen. Het is en blijft úw tekst.

Ik wil mijn eigen naam onder de tekst... Dat kan. SopluTekst verzorgt ook opdrachten als spookschrijver . U vertelt wat u wilt schrijven, SopluTekst schrijft de tekst en u publiceert.

Ik wil mijn tekst nog verder aankleden...

 

SopluTekst werkt samen met een kundig team van grafische professionals, die u graag helpen met de aankleding van uw tekst. Bij Perqua is uw website, brochure of visitekaartje in deskundige en creatieve handen.

 

Meer informatie vindt u op www.perqua.com.